Hoe kan ik mijn producten en prijzen gelijk krijgen met die van een leverancier?

Het kan gebeuren dat u bestaande producten heeft toegevoegd via een prijslijst, en heeft u besloten om de prijzen bij te werken. Om de prijzen bij te kunnen werken, is het van belang dat de producten gelinkt zijn aan de juiste leverancier en dat ze de juiste artikelnummer hebben.

Voordat u begint

This is box title
  • U dient in bezit te zijn van de juiste leverancier codes en artikelnummers om de producten goed te kunnen linken. Deze codes en nummers worden normaliter geleverd in een (online) catalogus van uw leverancier.

Het handmatig koppelen van producten aan het juiste product in de prijslijst

1. Ga naar  > Product > Producten
  2. Typ het naam van het product in het “zoek product” veld en klik op Zoek:

3. Klik op het product dat u wilt bewerken.
  4. Nu kunt u het product gaan wijzigen, klik op het Bestelinformatie tabblad:

5. Selecteer de juiste leverancier door de leverancier code aan te klikken. Lijst met beschikbare leverancier codes:
    • Voor Henry Schein (AUV) producten selecteer: auvnl
    • Voor AST Farma producten selecteer: ast
    • Voor Royal Canin producten selecteer: royalcanin
    • Voor Aesculaap producten selecteer: aesculaap
    • Voor NL Pharma producten selecteer: nl_pharma
    • Voor IDEXX Reference Lab selecteer: idexx_reference_lab
    • Voor IDEXX In-house Diagnostics selecteer: idexx_ihd
  6. Klik op Opslaan.

Nu is het product gekoppeld aan de juiste leverancier. Deze stappen dient u te doorlopen voor elk product dat bijgewerkt moet worden. De volgende stappen laten zien hoe u dit voor meerdere producten kunt doen:

1. Ga naar   > Producten > Bijwerken producten en selecteer Leverancier:

2. Verander de leverancier code en artikelnummer voor elk product:

3. Zodra u de gegevens heeft aangepast/toegevoegd, vergeet dan niet om voor elk product op Opslaan te klikken:

Voor IDEXX IHD en Reference Lab producten

Kosteloos toevoegen van de volledige IDEXX Producten database

Wanneer u gebruik maakt van IDEXX Producten, maar u heeft geen tijd om de producten bij te werken, dan kunt u via Animana uw huidige database met IDEXX producten vervangen met de meest recente database. Dit zal niet uw huidige lijst met IDEXX producten vervangen. U krijgt de volledige lijst  zal in een andere productgroep geplaatst worden. Let op: De nieuwe lijst kan meer producten  bevatten die momenteel in uw database zitten. Het is mogelijk om de oude producten te deactiveren of en de nieuwe te gebruiken. Als u de huidige producten houdt, dan blijft u in staat om rapporten te genereren voor deze producten. Neem contact op met onze Customer Support team voor meer informatie.

Bijwerken van uw bestaande IDEXX producten met de juiste gegevens van de leverancier

Mocht u uw huidige IDEXX producten database willen behouden en alleen de leverancier codes en artikelnummers moeten aangepast worden, dan kan Animana, tegen vergoeding, dit voor u bewerkstelligen. Neem contact op met uw accountmanager voor meer informatie.