Hoe kan ik de laboratoriumresultaten van VetConnect PLUS zien in Animana?

Wanneer je diagnostische apparatuur van IDEXX in je praktijk hebt en VetConnect PLUS gebruikt voor de testen van het IDEXX Referentielaboratorium, worden alle laboratoriumuitslagen automatisch gekoppeld aan het juiste patiëntdossier in Animana. Dit artikel legt uit hoe je de laboratoriumresultaten kunt openen en bekijken vanuit het patiëntdossier in Animana.

Voordat je begint

This is box title
  • Voordat de instructies van dit artikel gevolgd worden, dienen eerst alle VetConnect PLUS inloggegevens in Animana te staan. Klik hier voor meer informatie.
  • Als je geen IDEXX analyse-apparatuur gebruikt of je gebruikt wel het IDEXX Referentielaboratorium maar niet de VetConnect PLUS functionaliteit, dan zul je de resultaten handmatig aan de juiste patiënt moeten koppelen. Klik hier voor meer informatie.

Stappenplan

1. Open een patiëntdossier.
  2. Zoek de regel met de testresultaten en klik aan de rechterzijde op VCP.
  3. Klik vervolgens op Uitslagen om de resultaten te zien.

4. VetConnect PLUS zal nu openen en de resultaten tonen: