Hoe kan ik van gebruiker wisselen?

In Animana krijgt u de gelegenheid om van de ene gebruiker naar de andere te wisselen. Om veiligheidsredenen adviseren wij echter altijd om vanuit uw eigen account te werken. Indien u wilt wisselen naar een andere gebruiker, dient u met het wachtwoord voor de betreffende gebruiker in te loggen. Dit artikel zal in detail uitleggen hoe dit werkt.

Stappenplan

1. Klik op de naam van de huidige gebruiker.

2. Geef de naam in van de gebruiker waar u naartoe wilt wisselen. Animana zal automatisch gebruikers suggereren.

This is box title
    Opmerking: Indien een gebruiker niet de voor- of achternaam heeft ingevuld, kunt u zoeken op diens gebruikersnaam (bijvoorbeeld “transnl2”).
  3. Klik op Wisselen:

4. De gebruikersnaam wordt automatisch ingevuld. Vul nu het bijbehorende wachtwoord in:

This is box title
    Opmerking: In het kader van cyberveiligheid, adviseren wij gebruikers altijd om wachtwoorden niet automatisch te laten opslaan door de browser. Dit kan vooral een veiligheidsrisico vormen als u werkt op een gedeelde computer, omdat andere gebruikers namens u dan uw gegevens kunnen gebruiken om in Animana te werken.
  5. Klik op Wissel gebruiker.