Hoe koppel ik mijn VetConnect PLUS account met IDEXX Animana?

IDEXX Animana maakt gebruik van een integratie met VetConnect PLUS – waardoor je in staat bent om IDEXX laboratoriumresultaten in te zien via een patiëntdossier. Dit artikel legt uit hoe je je Vetconnect PLUS account koppelt aan IDEXX Animana.

Voordat je begint

This is box title
  • Voordat je doorgaat, heb je de inloggegevens nodig van je VetConnect PLUS account. Je kunt hier gratis een account aanvragen.
  • Alleen gebruikers met beheerdersrechten hebben de mogelijkheid om de VetConnect PLUS gegevens in Animana te zetten.
  • Voor het volgen van deze instructies heb je slechts één gebruikersnaam en wachtwoord van VetConnect PLUS nodig. Ook al maak je gebruik van meerdere locaties in de Animana account.
  • Wanneer je meerdere locaties hebt, die gebruikmaken van VetConnect PLUS, overleg dan met het IDEXX laboratorium: vraag of deze locaties gekoppeld kunnen worden, noteer de gebruikersnamen van de betreffende locaties (verstrekt door IDEXX-Laboratorium) en neem dan contact op met ons Customer Support team.

Stappenplan

Wanneer je een account hebt aangevraagd, ontvang je van IDEXX een e-mail met daarin alle benodigde gegevens die je in moet vullen in je Animana account.

1. Ga naar  > Algemene Instellingen > VetConnect PLUS.
  2. Onderstaande gemarkeerde velden moeten worden ingevuld:

De velden moeten als volgt ingevuld worden:

VeldnaamOmschrijving
    VetConnect PLUS gebruikersnaamDit is de gebruikersnaam waarmee je kunt inloggen op VetConnect PLUS, zoals je deze per e-mail hebt ontvangen van het IDEXX laboratorium.
    VetConnect PLUS wachtwoordVul hier het wachtwoord in dat wordt gebruikt om in te loggen op VetConnect PLUS, zoals je deze per e-mail hebt ontvangen van het IDEXX laboratorium. Wijzig je deze online, doe dat dan ook in Animana.
    Gebruikersnaam verstrekt door IDEXX LaboratoriumDit is de locatie waar de uitslagen door het IDEXX laboratorium voor jullie worden opgeslagen en waar verbinding mee gemaakt moet worden om de uitslagen in de patiëntenkaart te krijgen. Vul hier de gegevens in zoals je deze per e-mail hebt ontvangen van het IDEXX laboratorium.
    Animana gebruikt deze gegevens regelmatig om te kijken of er nieuwe uitslagen binnen zijn gekomen. Komen je uitslagen van VetConnect PLUS niet in Animana, overleg dan met het IDEXX laboratorium of de gegevens in deze velden kloppen.
    Wachtwoord verstrekt door IDEXX Laboratorium
    Vul hier de gegevens in zoals je deze per e-mail hebt ontvangen van het IDEXX laboratorium.
  3. Klik op Opslaan.
This is box title

Als alles correct is ingevuld, ziet het bovenstaande voorbeeld er als volgt uit in Animana:

Meer hierover

Hoe weet ik of alles goed is ingesteld?

Bovenaan het patiëntdossier staat een dropdownmenu voor diagnostiek. Zodra de VetConnect PLUS-module in Animana is geactiveerd met een geldig account en downloadgegevens, zie je de optie “IDEXX Referentielaboratorium” in het dropdownmenu voor diagnostiek. Als de knoppen niet zichtbaar zijn, neem dan contact op met ons Customer Support team voor hulp.

Als alles correct is ingesteld, zou je nu een IDEXX Referentielaboratoriumtest moeten kunnen bestellen zoals in onderstaand artikel wordt uitgelegd.