IDEXX VetLab Station Integration – Opret en anmodning

For at oprette en lab anmodning, skal du først gå til patientjournalen, der hører til den patient, som du ønsker at teste.

Opret anmodnings oversigt

I øverste højre hjørne kan du se en ‘IDEXX’ knap, klik på den for at blive først til anmodnings siden.

Der er tre hoved områder i forbindelse med oprettelsen af en anmodning:

1. Venstre kolonne: Din praksis’ aktive analysatorer.
  2. Midterste kolonne: De aktive test og paneler, tilknyttet den valgte analysator i venstre kolonne.
  3. Højre kolonne: Indholdet af anmodningen du opretter.

Opret en anmodning

Vælg en analysator

Det første trin til at oprette en anmodning, er at vælge hvilken analysator du ønsker at lave testen på. Vælg fra listen i venstre kolonne- Du vil kunne se de aktive test opdatere i midterste kolonne.

Vælg testene

For hver test du ønsker at lave, skal du venstre-klikke en enkelt gang på testen, og den vil efterfølgende stå i højre kolonne. Tips: Når du først har tilføjet de ønskede test, kan du vælge en anden analysator, og vælge flere test. Tips: Hvis du ønsker at se listen af test i en alternativ oversigt, skal du blot klikke på () ikonet.

Fjern en valgt test

Hvis du er kommet til at tilføje en test ved en fejl, kan du fjerne den ved at klikke på slet () ikonet.

Tilføj et notat

Hvis du ønsker at sende et notat sammen med anmodningen, skal du blot klikke på ‘notat’, du vil nu få et felt frem hvori du kan skrive dit notat.

Tips: Notater vil blive vist på din IVLS, og vil også blive registeret i patientjournalen.

Tilføj notifikationer

Som standard, vil den indlogerede Animana bruger, modtage en ‘ny lab resultat’ notifikationsalarm, når resultatet er klar. Hvis du ønsker at ændre dette eller gerne vil have flere brugere skal modtage alarmen, skal du blot klikke på notifikation og markere den/de ønskede brugere.

Færdiggør din anmodning

Kontroller forbindelsen

Før du sender anmodningen, er det en fordel at kontrollere forbindelsen – hvis forbindelsen ikke er korrekt, vil IVLS ikke modtage din anmodning. Hvis der er det mindste problem, vil du kunne se følgende ikon øverst i højre menuhjørne:  Hvis du ser dette ikon, kontroller venligst dine indstillinger og kontakt supporten, hvis du skulle have brug for hjælp.

Send din anmodning

Klik på send knappen, for at sende din anmodning til din IVLS.

Når du anmodning er sendt, vil du kunne se en opsummering i patientjournalen:

Vær opmærksom på at anmodningens status er sendt, og at dine notater, samt notifikationer er med i opsummeringen.