IDEXX VetLab Station Integration – Test Resultater

Når testene er ‘færdig behandlet’ på in IVLS, vil de omgående blive sendt til Animana og tilgængelige i den tilhørende patients journal.

Notifikationer

Når dit IVLS system har færdiggjort testene, vil en notifikation blive sendt til Animana. Alt afhængigt af hvem der er indstillet til at skulle modtage notifikationer på testresultaterne, vil disse brugere blive orienteret af et test-tube ikon () i øverste højre menu. For at se test resultaterne skal du blot klikke på ikonet, og du vil blive ført til meddelelses området af Animana, hvori du kan se dine meddelelser inklusiv nye test resultater:

Klikker du på test resultatet vil der blive åbnet et preview vindue, hvori der er en knap der vil tage dig direkte over i patientjournalen.

Resultater i patientjournalen

Resultaterne ses i patientjournalen, som små previews. Herfra kan du hurtigt sende dem på e-mail, udskrive eller slette resultaterne (img_54f3645c4b4e4). Du kan også downloade en PDF version af dem, som er generet af IVLS ().

Tilføj (eller rediger) resultats notater

Hvis du ønsker at tilføje et notat til patientens resultater, skal du blot klikke på resultatets preview linje. Der vil nu åbne sig et felt hvori du kan lave det ønskede notat (husk at klikke på gem).

Resultatets notat vil kunne ses i patientjournalen: