Indstillinger – Papirformat

I papirformat fanen kan du rediger papirstørrelsen, marginer, skriftstørrelse, -type, til dine standrad breve og labels.

Papirformat

Du kan definere papir størrelsen, standard margin, skrift størrlse og teksttype. Du kan også slå brevtop og bund fra til breve, hvis du bruger fortrykt papir. Indstillingen til adresse top og venstre, lader dig bestemme hvor du ønsker kundens adresse placeret på siden. Dette er meget nyttigt, hvis du bruger en rudekuvert.

Label Format

Vælg den label størrelse der passer til din labelprinter. Du kan også vælge en standard tekst der vil komme på alle labels.