Rapporter – Excel Eksport

Denne rapport lister alle produkter der er blevet solgt i den definerede periode.

Moms inkluderet

Hvis du ønsker at se total beløbet inklusiv moms, sæt kryds i dette felt.

Periode

Vælg den periode du ønsker rapporten skal baseres på.

Antal

I tilknytning med periode feltet, kan du vælge hvor mange perioder du gerne vil have med i rapporten. For eksempel, Periode: måned. Antal: 2, så vil den starte en rapport på 2 måneder fra dags dato.

Slutdato

Den valgte slutdato, vil også være inkluderet i rapporten. Fx, hvis slutdatoen er sat til 1 maj 2013, vil rapporten indeholde data til og med den 1 maj 2013.