Web Broswer anbefalinger og indstillinger

Software

Selvom Animana er designet til at kører på alle moderne web bowser, som fx. Chrome, Firefox og Safari. Anbefaler vi at bruge Firefox, sammen med Adobe Reader til at se og udskrive PDF filer, for den bedste oplevelseise.

Firefox

Firefox kan downloades fra: http://www.mozilla.org/en-US/firefox/all/. Kør den downloaded fil og installer ved at bruge standard valgene.

Opdater Firefox (Windows)

Firefox indstillinger (Windows)

Åben hovedindstillings vinduet i Firefox ved at klikke på den lille pil øverest i venstre side ved siden at “Firefox”. Hvis den orange knap ikke er synlig, brug ALT knappen for at gøre den synlig, klik værktøjer> muligheder.

Klik på de 3 vandrette streger på højre side af skærmen ved siden af navigations menuen> indstillinger.

Automatisk opdatering Firefox (Windows)

Som standard bør Firefox være sat til automatisk at downloade og installer opdateringer. Klik OK for at gemme indstillingerne.

Opdater Firefox (Mac OS)

Firefox indstillinger (Mac OS)

Åben hovedmenu vinduet ved at klikke Firefox> Indstillinger.

Automatisk opdatering Firefox (Mac OS)

Som standard bør Firefox være sat til automatisk at downloade og installer opdateringer.

Start side

For at sikre at det er den korrekte side al log ind sker fra, anbefaler vi at du tilføjer login.animana.com som din start skærm i browseren. Åben hovedindstillings vinduet i Firefox ved at klikke på den lille pil øverst i venstre side af skærmen ved siden af “Firefox”. Klik på fanen Generelt. Indtast login.animana.com i det korrekte felt og klik OK.

Slå pop-up blokering fra for Animana

For at sikre breve der er tilknyttet produkter ikke bliver blokeret af browseren, er det en god ide at slå pop-up blokeringen fra for Animana. Log ind på Animana. Vælg URLen og kopier til udklipsholderen. Åben hoved indstillings vinduet ved at klikke på den lille pil øverst i ventre side af skærmen ved siden af “Firefox”. Klik på fanen indhold. Vi anbefaler at man bruger undtagelses funktionen, og indsætter Animanas URL, og klik på tillad. Det er også en mulighed at fjerne pop-up blokeringen helt.

Slå husk adgangskode funktionen fra

Af sikkerhed grunde er det bedst at slå husk adgangskode funktionen fra. Åben hoved indstillings vinduet ved at klikke på den lille pil øverst til ventre i skærmen ved siden af “Firefox”. Klik på fanen sikkerhed. Fjern afkrydsningen ved adgangskode funktionen eller tilføj Animanas URL, for at lave en undtagelse.

Chrome

Browseren Google Chrome virker også godt med Animana. Der er ingen begrænsinger når man arbejder i Animana fra Chrome. Der er en indstilling der skal redigeres for at kunne udskrive fra Chrome. (Både Java og Adobe udskrivning er muligt).

Adobe Reader Plug-in

Klik på de 3 vandrette streger > klik på indstillinger:

Brug søge funktionen for at finde plug-ins, og klik indhold indstillinger.

Rul ned på siden og klik slå individuelle plugins fra.

Slå “Chrome PDF viewer” far og aktiver “Adobe Reader”. Husk også at marker feltet tillad altid ved siden af Adobe Reader.