Arbeidsliste – skrive ut brev

Muligheten for å skrive ut et brev.

Dato

Som standard er dagens dato valgt, men du kan redigere dette til en dato i fortiden eller fremtiden til brevet.

Velg en mal

Animana ASP støtter både maler til  e-post og brev. Opprettelse av maler blir det skrevet om en annen plass. Om du har opprettet noen maler i systemet kan du velge disse ved å velge «velg mal» i rullegardinet, hvor du vil få muligheten for å velge en mal fra listen. Når du har valgt den malen du ønsker, vil teksten fra malen bli synlig i tekstfeltet.
TIP: Maler til brev blir opprettet under Ekstra> Markedsføring> Administrer innhold.

Legg til et emne

Ved å legge til et emne, vil du hjelpe leseren med å identifisere hvilket emne brevet omfatter.

Tekst til brevet

Uansett om du har valgt å benytte en mal eller ikke, har du mulighet for å skrive i tekstfeltet. Noter deg at du kan benytte formateringsverktøyene for å redigere utseendet til brevet.

Skriv ut brevhode og bunn

Som standard, er din standard brevhode og bunn inkludert i brevet ditt. Om du ikke ønsker dette velger du «ingen».

Skrive ut brev

Når brevet ditt er klart kan du skrive det ut ved å klikke på «skrive ut brev».