Faktura Typer

Som standard bruker Animana en standard faktura mal. Du kan forandre denne malen eller lage andre standardinnstillinger (som automatisk vil bli knyttet til arter) her.

Standard Faktura Type

Opprett en ny faktura mal

For å opprette en ny faktura mal, klikk «…».

Generell

Navn

Tast inn det navnet som du ønsker malen forbundet med.

Arter

Faktura maler kan automatisk bli tilført pasienter per art. Du kan velge opp til 5 arter per faktura type. Bare velg de aktuelle artene fra rullefeltet.

Skriv Ut Faktura Detaljer Inkl. Moms

Om du ønsker at fakturaen skal vise bruttopriser inklusiv moms, marker denne firkanten (en oppsummering av moms oppdelingen vil fortsatt være til stede).

Vis Produkt Inkl. Moms

Om du ønsker faktura linjene skal vises inkl. moms, marker denne firkanten.

Avrund Fakturadetaljer til

Om du ønsker beløp på fakturaen avrundet opp, kan du konfigurere dette her. Du kan velge avrunding til den nærmeste 0.05, 0.10, 0.20, 0.50, or 1.00.

Vis Åpne Fakturaer

Om du velger «ja», vil alle åpne/ubetalte fakturaer bli vist i bunnen av alle fakturaer du skriver ut.

Betalingsrabatt

Hvis du ønsker å tilordne en standard rabatt, kan du skrive det inn enten som en pengeverdi i det første feltet, eller som en prosentandel i det andre feltet. Dette er spesielt nyttig i forbindelse med betalingsbetingelser dvs. «10% rabatt hvis betalt innen 14 dager«.

Faktura Info Tekst

Standarden fakturateksten vil bli lagt til fakturaen, hvis du ønsker å legge til tekst det kan gjøres her; dette kan være et markedsføringsbudskap («Ikke glem ormekur til kjæledyret ditt«), eller det kan være en høflig bemerkning («Takk for at du benytter servicen vår»).

Periodisk Fakturering

På siden med periodisk fakturering kan du konfigurere standard faktura og rabatt innstillinger.

Faktura Nivå

Her kan du legge til et faktura nivå. Om du f.eks. ikke ønsker å fakturerer beløp av det utfakturerte (til 1 kunde), hvis totalen er under 500 kr. Da markerer du 500 i dette feltet.

Administrasjonsomkostninger

Du kan definere en standard kostnad forbundet med administrasjon av en faktura. Bare velg den påkrevde avgiften fra rullegardinet. Avgifter er definert som produkter i kategorien «administrasjonsomkostninger».

Ingen Administrajonsgebyr Ovenfor

Hvis du bruker et fast administrasjonsgebyr, kan du kun sette gebyret til mindre fakturaer. For å gjøre dette, sett beløpet på gebyret over som administrasjonsgebyret ikke vil bli brukt.

Ingen Administrasjonsomkostninger for Betalingsservice

Marker denne firkanten hvis du ikke ønsker å belaste administrasjonsgebyret for fakturaer som automatisk blir betalt ved bankoverføring.

Ingen Administrasjonsomkostninger For Dødshjelp

Kryss av denne firkanten hvis du ikke ønsker å belaste administrasjonsgebyret for fakturaer knyttet til aktiv dødshjelp.

Omsettning Rabbatt

Her kan du legge til en rabatt i forhold til andelen i den totale verdien av fakturaen.

Omsetning Rabbatt Basert

Her kan du bestemme om rabatten må beregnes av verdien per faktura eller per måned.

Betalingsservice Rabatt

Hvis du ønsker å tilby en automatisert rabatt til regninger som betales via bankoverføring, velger du en rabatt fra rullegardinlisten .

Rediger Standard Faktura Malen

Standard faktura malen heter «default«, og kan ikke fjernes fra systemet. Hvis ingen andre maler er definert, vil denne malen bli brukt.

For å redifere i «default» malen, klikk på rekken.

Fakturatype Til Bunnet Kunde

Her kan du opprette kundebunnet fakturatyper. Hvis for eksempel noen kunder får omsetningsrabatt, kan du lage en spesiell fakturatype for disse kundene.

Innstillingene for faktura typen er den samme som en vanlig faktura type. For å koble denne faktura typen til en kunde, til kundens data> rabatt / abonnement og velg fakturatype.