Prisliste

Prislisten lar deg raskt generere og eksportere en prisliste. Som standard vises alle produktene dine.

Velg produktgruppe

Du har mulighet for å filtrere prislisten ved å søke på produktgruppe og klikke på vise. La feltet stå tomt om du ønsker å se alle produktgrupper.

Finn produkt

Du kan søke på et enkelt produkt ved å taste inn deler av teksten produktnavnet og trykke ENTER-tasten, eller ved å klikke «finn».