Hoe pas ik de automatische uitlogtijd aan?

Animana heeft een automatische uitlogfunctionaliteit die een actieve bijdrage levert aan het veilig houden van uw gegevens. Als u bent ingelogd en u bent enige tijd inactief, dan zal Animana u automatisch uitloggen.

Klikken op een scherm binnen Animana of door een pagina scrollen tellen als een activiteit en zorgen ervoor dat u ingelogd blijft. Dit artikel legt uit hoe de automatische uitlogtijd aangepast kan worden voor alle gebruikers in uw praktijk. Het is niet mogelijk om dit aan te passen per individuele gebruiker.

Voordat u begint

This is box title

Alleen gebruikers met beheerdersrechten kunnen de automatische uitlogtijd aanpassen.

Stappenplan

1. Ga naar   > Algemene Instellingen > Algemene Instellingen.
  2. Klik op het tabblad Automatische Uitlogtijd:

3. Kies de gewenste uitlogtijd in het dropdown-menu.

4. Klik op Opslaan.