Hoe verander ik het datumbereik in het Pulse dashboard?

Animana Pulse is een product waarmee de prestaties van een kliniek in een oogopslag gezien kunnen worden door belangrijke cijfers makkelijk zichtbaar te maken. Dit artikel legt onder meer uit hoe je toegang kunt verkrijgen en hoe je het datumbereik kunt aanpassen.

Voordat je begint

Animana Pulse is een betaald product. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar deze pagina.

Stappenplan

1. Log in op Animana.
  2. Ga naar  img_5c389ec0d5d1b > Rapporten.
  3. Klik aan de linkerzijde op Animana Pulse.
  4. Het dashboard laat standaard data zien van het begin van dit jaar tot en met vandaag. Houd er rekening mee dat de data één keer in de 24 uur ververst wordt, dus de meest recente data is die van gisteren. Om de betreffende periode aan te passen klik je op de Filter knop.

5. Klik op Invoice Date.

6. Een dropdownmenu wordt zichtbaar. Klik op het pijltje om de volledige lijst met opties in te zien.

7. In dit voorbeeld wordt de “Custom-optie” gebruikt. Klik op Custom.
  8. Een extra veld wordt getoond. Klik op het kalender icoon.

9. Vul in het eerste veld de “From date” (Vanaf datum) in.

Je kunt hier handmatig een datum invoeren (gebruik datumformaat dd/mm/jjjj) OF maak gebruik van de kalender met datumprikker.

10. In het tweede veld geef je aan wanneer het datumbereik moet eindigen. Dus met andere woorden: “Tot en met welke dag moet het dashboard data laten zien?”. Voer hier de einddatum in.
  11. Klik op Apply.

12. Klik onderaan op Go.

De informatie op het dashboard wordt nu aangepast naar het nieuwe datumbereik.

Meer hierover

Overige datumbereik filters

Er zijn meerdere datumbereik filters beschikbaar. We willen je er aan herinneren dat de data in Pulse één keer in de 24 uur wordt bijgewerkt, dus de meest recente data die je krijgt te zien, is de data van gisteren. Hier is een overzicht van de verschillende datumbereik filters:

Naam Omschrijving
This calendar month to date Deze filter laat data zien van de 1e dag van de huidige maand tot aan vandaag.
This calendar year to date Deze filter maakt het mogelijk om data te kunnen zien vanaf het begin van het huidige kalenderjaar tot aan vandaag.
Last 7 days Laat data van de afgelopen 7 dagen zien.
Last 3 calendar months Laat data zien van de afgelopen 3 kalendermaanden. Let op: dit filter laat geen data van de huidige maand zien.
Last calendar year Laat data zien van het afgelopen kalenderjaar.
Today minus 12 months
Custom Met deze filter kan je je eigen datumbereik aangeven.