Flytta produkter mellan produktgrupper

Flytta en enda produkt till en annan produktgrupp

Om du vill flytta en produkt till en annan produktgrupp, kan du helt enkelt tilldela en ny grupp från produktkortet.

Flytta flera produkter till en annan produktgrupp

Om du vill flytta flera produkter till en ny grupp måste du göra detta genom att välja flera produkter. Gå in på Extra> produkter> produkter.

Välj produktgrupp källa

Först välj vilken produktgrupp du vill flytta flera produkter från. Välj en grupp i listrutan och klicka på visa.

Välj de produkter som ska flyttas

Använd kryssrutorna för att välja vilka produkter som du vill flytta till en annan grupp.

Välj den nya produktgruppen

Nu måste du bestämma till vilken produktgrupp du vill flytta de valda produkterna. Välj den nya produktgruppen i listan flytta utvalda produkter till och klicka på flytta.

Produkterna kommer nu att försvinna från listan (du ser fortfarande på den ursprungligen valda produktgruppen).