Hoe koppel ik een brief aan een product?

Het is in Animana mogelijk om een brief te koppelen aan een product. Als dat product dan wordt toegevoegd aan een dossier, wordt de gekoppelde brief getoond en kun je deze printen. Je kunt bijvoorbeeld een euthanasieverklaring (brief) koppelen aan het product ‘Euthanasie hond’. Dit artikel legt uit hoe je een brief kunt koppelen aan een product.

Voordat je begint

This is box title
  • Je moet de brief al gemaakt hebben in de Content Designer. Zie de sectie Gerelateerde artikelen.
  • Om producten te kunnen beheren, heb je de juiste rechten nodig. Toegangsrechten kunnen door de beheerder worden aangepast in cog > Algemene Instellingen > Beheer Toegangsrollen.

Stappenplan

1. Ga naar img_5c389ec0d5d1b > Producten > Producten.
  2. Zoek en open het product waar je een brief aan wilt koppelen.
  3. Klik op het tabblad Productinfo.
  4. Selecteer achter het veld “brief” in het dropdownmenu de gewenste brief.
  5. Klik op Opslaan.

Als je het product nu toevoegt aan een dossier, wordt automatisch de brief getoond en kun je deze afdrukken.