Hoe kan ik mijn producten synchroniseren met SmartFlow?

IDEXX Smartflow heeft een integratie met Animana. Dat houdt in dat patiëntgegevens en behandelingen tussen de twee programma’s uitgewisseld kunnen worden. Overigens is het ook mogelijk om producten te synchroniseren van Animana naar SmartFlow. Dit artikel zal stapsgewijs uitleggen hoe je de producten in Animana kunt synchroniseren met SmartFlow.

Voordat je begint

This is box title
  • Animana moet gekoppeld zijn aan SmartFlow voordat je aan deze instructies kunt beginnen. Klik hier voor meer informatie.
  • Het is niet mogelijk om individuele producten te synchroniseren. Deze functionaliteit is gemaakt om productgroepen te synchroniseren. Daarom is het belangrijk om er altijd voor te zorgen dat je producten in de juiste productgroepen staan.

Stappenplan

1. Ga naar > Algemene Instellingen > SmartFlow.
  2. Klik op Synchronisatie naast de locatie waar het om gaat:

3. Vink de vakken aan van de productgroepen die je wilt synchroniseren.

4. Klik op Synchroniseren met SmartFlow onderaan de pagina.

5. Ter bevestiging zie je een een bericht dat de actie is afgerond. Klik op Verversen.
  6. De laatste kolom laat zien hoeveel producten er zijn gesynchroniseerd:

Meer hierover

Hoe kan ik producten desynchroniseren?

1. Vink de vakken aan van de producten die gedesynchroniseerd moeten worden.

2. Klik op Ontkoppelen van SmartFlow.

3. Alle geselecteerde producten zijn nu uit SmartFlow gehaald.