Hoe koppel ik een agendaboek aan een agendagroep?

Agendaboeken zijn de kolommen in je agenda en agendagroepen de tabbladen. Bij het instellen van de agenda, moet je aangeven welke kolommen (agendaboeken) je in de agenda wilt zien onder welk tabblad (agendagroep). Dit artikel legt uit hoe je een kolom toevoegt aan het gewenste tabblad in je agenda.

This is box title

Een voorbeeld van agendaboeken zoals weergegeven in de agenda:

Voordat je begint

This is box title
  • Om de agenda te beheren, heb je de juiste toegangsrechten nodig. Toegangsrechten kunnen door de beheerder worden aangepast in > Algemene Instellingen > Beheer Toegangsrollen.
  • Controleer voordat je verder gaat, of de agendagroepen en agendaboeken al zijn aangemaakt in je account.

Stappenplan

1. Ga naar  > Algemene instellingen > Agendagroepen.
  2. Klik op het potlood achter de naam van de agendagroep (tabblad) waar je kolommen aan wilt toevoegen.

3. Scroll naar beneden naar de sectie “agendaboeken”.

4. Klik op het dropdownmenu en selecteer het agendaboek dat je wilt koppelen aan deze agendagroep.

5. Klik op Toevoegen.
  6. Herhaal stap 4 en 5 als je meerdere agendaboeken wilt koppelen.
  7. Klik op Opslaan.

This is box title

In dit voorbeeld is het nieuwe agendaboek (de kolom) “Tandheelkunde” nu gekoppeld aan de agendagroep (het tabblad) “A’dam Oost”. Dit ziet er in de agenda als volgt uit: