Hoe filter ik op specifieke activiteiten in het cliëntdossier?

Bij terugkerende cliënten zal hun cliëntdossier snel opbouwen en kan het tijdrovender zijn om specifieke informatie te vinden. Daarom maakt Animana het mogelijk om in het cliëntdossier te filteren op specifieke activiteiten zoals facturen, betalingen, notities, etc.

Stappenplan

1. Open een cliëntdossier.
  2. Klik bovenaan op Deselecteer Alles.
  3. Selecteer een van de activiteiten waar je op wilt filteren.
    This is box title
    In het onderstaande voorbeeld zijn “factuur” en “betaling” geselecteerd.

Meer hierover

Kan ik zoeken in een cliëntdossier?

Ja en soms is het makkelijker om iets te vinden door te zoeken dan door te filteren. Aan de rechterkant in het cliëntdossier, boven de tabel, is een zoekveld waarmee je kunt zoeken in alle vermeldingen in het cliëntdossier. Voeg je zoekterm toe en klik op Enter of .

Wat toont het filter “overig”?

Met de filteroptie “overig” worden de volgende activiteiten getoond in het cliëntdossier:

• Protocollen in het cliëntdossier
  • Visiteformulieren
  • Taken
  • Financiële overzichten
  • Alle andere items die geen eigen aanvinkoptie hebben