Hoe kan ik mijn oproepen versturen via Personal Card?

Personal Card is een extern bedrijf dat gepersonaliseerde kaarten verstuurt. Het is mogelijk om je Animana-account te koppelen aan je Personal Card-account, zodat je je cliënten gepersonaliseerde oproepen kunt sturen. Dit artikel geeft uitleg over het gebruik van deze koppeling bij het handmatig versturen van oproepen.

Voordat je begint

This is box title
  • Neem contact op met Personal Card om een account aan te maken.
  • Heb je al een account bij Personal Card? Geef dan bij Personal Card aan dat je een koppeling wilt met Animana. Dan zorgen wij er met Personal Card voor dat de koppeling tot stand komt.
  • Voor het versturen van herinneringen heb je de juiste toegangsrol nodig. Toegangsrollen kunnen door de beheerder worden aangepast in  > Algemene Instellingen > Beheer Toegangsrollen.

Stappenplan

1. Ga naar Worklist icon > Herinneringen.
  2. Kies bij ‘herinner per’ voor ‘personalcard’.

3. Vul de overige velden naar wens in.
    This is box title
    Wil je bijvoorbeeld een herinnering sturen aan alle honden van alle locaties, die in januari 2020 gevaccineerd moeten worden, dan kun je de volgende filters gebruiken:

4. Klik op Filter Toepassen.
    This is box title
    Door op Filter Toepassen te klikken, worden de oproepen nog NIET verzonden. Er wordt slechts een overzicht getoond van alle dieren die aan de selectie voldoen.

5. Vink alle patiënten aan die je een oproep wilt sturen. Om eenvoudig alle patiënten in één keer aan te vinken, kun je het bovenste aanvinkvak gebruiken.

6. Vink ‘verhoog aantal keer herinnerd’ aan als je wilt kunnen inzien hoe vaak er een oproep verstuurd is.

7. Klik op Herinner.

8. De oproepen zijn nu naar je Personal Card-account verstuurd. Je kunt op de link klikken, om direct door te gaan naar de inlogpagina van Personal Card.

This is box title
    De oproepen worden pas daadwerkelijk verzonden, als je in je Personal Card-account toestemming hebt gegeven voor het versturen.

Meer hierover

Wat gebeurt er als ik het aantal keer herinnerd laat verhogen?

Wanneer je de optie ‘verhoog aantal keer herinnerd’ hebt aangevinkt, zie je in een patiëntdossier achter die herinnering vermeld staan hoe vaak de patiënt herinnerd is:

Tevens kun je dan op de herinnerpagina filteren op het aantal keer herinnerd (zodat je bijvoorbeeld een aangepaste tekst kunt gebruiken):

Kan ik ook bij het automatisch herinneren gebruikmaken van Personal Card?

Het is zeker mogelijk om geautomatiseerde herinneringen via Personal Card te laten verlopen. Hier moeten wel eerst een aantal instellingen voor worden gedaan. Klik op deze link voor meer uitleg.

Waar maak ik de teksten voor op de kaarten aan?

Dit doe je in je Personal Card-account.

Kan ik één kaart versturen voor meerdere dieren/oproepen?

Ja, dit kan ingesteld worden op je Personal Card-account.