Hoe maak ik een rapportage van gezondheidsplannen?

Als je gezondheidsplannen hebt aangemaakt en cliënten zich abonneren op een gezondheidsplan, zal Animana de status ervan bijhouden. In het rapportagegedeelte van Animana kan er een rapport gemaakt worden dat inzicht geeft in elk actief en toekomstig ingepland gezondheidsplan; of het een plan is dat automatisch wordt vernieuwd en zo niet waarom niet. Dit artikel legt uit hoe je zo’n rapport kunt maken.

Voordat je begint

This is box title
  • Dit rapport is alleen beschikbaar als de module Gezondheidsplan is geactiveerd in je account. Neem contact op met ons support team voor meer informatie.
  • Dit rapport geeft alleen de actieve en toekomstig ingeplande gezondheidsplannen weer.
  • Om rapporten te kunnen inzien, heb je de juiste rechten nodig. Toegangsrechten kunnen door de beheerder worden aangepast in > Algemene Instellingen > Beheer Toegangsrollen.

Stappenplan

1. Ga naar > Rapporten > Toegewezen Gezondheidsplannen.
  2. Klik bovenaan op de knop Toon Resultaten om het rapport te maken.
  3. Je ziet een voortgangsscherm. Zodra het rapport klaar is, zie je een tabel met alle cliëntgegevens, patiëntgegevens en de details van de gezondheidsplannen.

Meer hierover

Kan ik de gegevens sorteren?

Ja, door op de kolomnaam te klikken, worden de gegevens alfabetisch gesorteerd van A-Z. Klik je nogmaals op de kolomnaam, dan worden de gegevens gesorteerd van Z-A.

Voor de kolommen met een datum geldt dat ze na de eerste keer klikken chronologisch worden gesorteerd met de eerste datum bovenaan. Klik je nogmaals op de kolomnaam, dan wordt de kolom gesorteerd met de laatste datum bovenaan.

Hoe exporteer ik de data van de gezondheidsplannen?

1. Scrol naar beneden tot onderaan de pagina.
  2. Klik op  Excel export icon.
  3. Kies een locatie op je computer waar je het bestand op wilt slaan.

Een uitleg van alle kolommen

Naam van de kolom Beschrijving
Cliënt naam De volledige naam van de cliënt.
Achternaam cliënt De achternaam van de cliënt, zonder tussenvoegsels. Dit maakt sorteren op achternaam makkelijker.
Cliënt adres Het adres van de cliënt.
Cliënt locatie Op welke locatie deze cliënt staat ingeschreven.
Patiënt De naam van de patiënt.
Diersoort De diersoort van de patiënt.
Patiëntcode Het (Animana) patiëntnummer.
Gezondheidsplan naam De naam van het huidige toegewezen gezondheidsplan.
Gezondheidsplan looptijd (dagen) De loopduur van het gezondheidsplan in dagen.
Automatisch vernieuwen? Geeft aan of dit gezondheidsplan automatisch wordt verlengd.
Startdatum Wanneer het gezondheidsplan van start is gegaan of gaat.
Einddatum Wanneer het gezondheidsplan afloopt.
Reden niet te vernieuwen De reden waarom de cliënt het gezondheidsplan niet automatisch verlengt.
Voor het laatst bijgewerkt door Toont de initialen van de gebruiker die het gezondheidsplan voor het laatst heeft aangepast.