Hoe stuur ik patiëntinformatie naar Smart Flow?

Zodra Animana gekoppeld is met Smart Flow, kunt u vanuit Animana patiëntinformatie versturen naar Smart Flow. Dit artikel legt uit hoe u deze informatie doorstuurt.

Voordat u begint

Voordat u patiëntinformatie van Animana naar Smart Flow kunt versturen, dient de koppeling te zijn gerealiseerd. Hoe u de koppeling bewerkstelligt leest u in het artikel Hoe maak ik een koppeling tussen IDEXX Animana en Smart Flow?

Stappenplan

1. Open een patiëntdossier.
  2. Klik op Versturen naar Smart Flow.
  3. Bevestig met OK.

4. In het patiëntdossier wordt gespecificeerd wanneer het precies naar Smart Flow is verstuurd.

Aan de linkerzijde wordt tevens een Smart Flow icoon zichtbaar in het patiëntdossier:

Meer hierover

Hoe kan ik een patiënt ontslaan uit Smart Flow?

Als de behandeling is afgerond en de patiënt wordt ontslagen, kunt u dit als volgt in Animana aangeven:

1. Klik in het betreffende patiëntdossier op Ontslaan Uit Smart Flow.
  2. Bevestig met OK.

3. Het patiëntdossier zal worden bijgewerkt met de melding dat de patiënt is ontslagen.

Op de achtergrond wordt automatisch een e-mail verstuurd met alle informatie in .PDF formaat. De informatie wordt verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Smart Flow account.

Hoe voeg ik Smart Flow documenten toe aan een patiëntdossier?

Ga verder met de volgende instructies om de Smart Flow documenten aan een patiëntdossier toe te voegen.

1. Open een patiëntdossier.
  2. Klik op het dropdownmenu en selecteer Bijlage.

3. Selecteer als “categorie” de optie Smart Flow.

4. Klik op Bestand kiezen en selecteer het te koppelen document op uw computer.
  5. Voeg indien gewenst een beschrijving toe.
  6. Klik op Toevoegen.
  7. Klik op Bijwerken om terug te keren naar het patiëntdossier.

Welke informatie stuurt Animana naar Smart Flow?

Zodra u een patiënt naar Smart Flow stuurt, wordt bepaalde informatie verzonden om het proces soepeler te laten verlopen. Hier is een overzicht van de informatie die wordt doorgestuurd:

Naam van de patiënt
Gewicht van de patiënt met eenheden
Geslacht van de patiënt
Kleur van de patiënt
Diersoort van de patiënt
Ras van de patiënt
Geboortedatum van de patiënt
Waarschuwing van de patiënt
Achternaam van de cliënt
Voornaam van de cliënt
Telefoonnummer van de cliënt