Hoe verwijder ik de cookies van mijn Firefox browser?

Inhoud

Internetbrowsers moeten bepaalde bestanden opslaan om websites goed te kunnen weergeven; Animana is hier geen uitzondering op. Een opeenhoping van al deze bestanden kan ervoor zorgen dat je computer en je browser langzamer worden en dit heeft invloed op je Animana ervaring. Dit artikel legt uit hoe je de cookies van je Firefox browser kunt verwijderen.

Stappenplan

1. Open Firefox.
  2. Klik rechtsboven op de drie horizontale streepjes om naar de instellingen te gaan.

3. Klik op Opties.

4. Klik aan de linkerzijde op Privacy & Beveiliging.

5. Scroll naar de sectie “Geschiedenis” en klik op Geschiedenis wissen…

6. Wijzig de “te wissen tijdsperiode” in Alles.
  7. Zorg dat alleen de opties “Cookies” en “Buffer” zijn aangevinkt.

8. Klik op OK.