Hoe verwijder ik een agendaboek uit een agendagroep?

Agendaboeken zijn de kolommen in je agenda en agendagroepen de tabbladen. Bij het instellen van de agenda, moet je aangeven welke kolommen je in de agenda wilt zien onder welk tabblad. Soms is het nodig om iets te wijzigen in je agenda-ontwerp. Dit artikel legt uit hoe je agendaboeken (kolommen) uit een agendagroep (tabblad) kunt verwijderen.

This is box title

Door een agendaboek uit een agendagroep te verwijderen, verwijder je niet het volledige agendaboek (en dus ook niet de geboekte afspraken hierin), je verwijdert alleen de koppeling tussen dat agendaboek en die agendagroep. Of anders gezegd: je verwijdert de zichtbaarheid van die agendakolom.

Voordat je begint

This is box title

Om de agenda te beheren, heb je de juiste toegangsrechten nodig. Toegangsrechten kunnen door de beheerder worden aangepast in > Algemene Instellingen > Beheer Toegangsrollen.

Stappenplan

1. Ga naar cog > Algemene Instellingen > Agendagroepen.
  2. Klik op het potlood achter de desbetreffende agendagroep om deze te bewerken.
  3. Klik op de prullenbak naast het agendaboek dat je wilt verwijderen.

4. Herhaal stap 3 als je meerdere agendaboeken (kolommen) wilt verwijderen.
  5. Bevestig met Opslaan.