Hoe verwijder ik een agendagroep (tabblad)?

Agendagroepen zijn de tabbladen in je agenda. Bij het instellen van de agenda, geef je aan welke kolommen je in de agenda wilt zien onder welk tabblad. Soms is het nodig om iets te wijzigen in je agenda-ontwerp. Dit artikel legt uit hoe je een agendagroep kunt verwijderen.

Voordat je begint

Dit is de box titel

Om agendagroepen te beheren heb je de juiste toegangsrechten nodig. Toegangsrechten kunnen door de beheerder worden aangepast in cog > Algemene Instellingen > Beheer Toegangsrollen.

Stappenplan

1. Ga naar cog > Algemene Instellingen > Agendagroepen.
  2. Klik op de prullenbak achter de desbetreffende agendagroep om deze te verwijderen.

Dit is de box titel
    Als je een agendagroep verwijdert, verwijder je niet de agendaboeken die daaraan gekoppeld zijn. Wel zijn die agendaboeken niet meer zichtbaar, tenzij ze gekoppeld zijn aan een andere agendagroep.
  3. Bevestig met OK.

Als je nu terugkeert naar de agenda, zie je dat de agendagroep (het tabblad) niet meer zichtbaar is.