Werklijst – Vrije tekst etiket

Deze functionaliteit maakt het mogelijk om een los etiket te printen. Ga naar Werklijst > Vrije Tekst Etiket

U kunt ervoor kiezen om een voorgedefinieerd etiket te gebruiken (aangemaakt in Instellingen > Algemene instellingen > Content Designer > tabblad Etiket). Kies het etiket dat u wilt gebruiken, klik op Vullen. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om zelf tekst te typen die u op het etiket wilt hebben, inclusief aangepaste layout zoals vetgedrukt, schuin gedrukt, etc. Vervolgens kunt u ervoor kiezen of u de standaard etiketkop uit Instellingen > Algemene instellingen > Algemene Instellingen > Papierformaat, toe wilt voegen. Als hier geen etiketkop gedefinieerd is, dan worden de locatiegegevens uit Instellingen > Algemene instellingen > Locaties geprint.

Bijgewerkt op 14 september 2023