Hoe pas ik de knoppen van mijn patiëntdossier of koppeldossier aan?

Afhankelijk van je functie in de praktijk kan het zijn dat je sommige acties in het patiënt- of koppeldossier vaker uitvoert dan andere. Daarom is het mogelijk om de blauwe rij met actieknoppen in het patiënt- en koppeldossier aan te passen zoals jij dat wilt. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de rij met actieknoppen in het patiënt- en koppeldossier kunt aanpassen voor je persoonlijke Animana-gebruikersaccount.

Stappenplan

This is box title
De wijzigingen die je maakt, worden alleen toegepast in je persoonlijke gebruikersaccount en hebben dus geen invloed op andere accounts.
  1. Ga naar > Gebruikersinstellingen > Instellingen Patiënt en Koppeldossiers. Of klik vanuit een willekeurig patiënt- of koppeldossier achter de rij met filters bovenaan op Dossierinstellingen.
  2. Sleep in de sectie “Actie-instellingen” de acties die je als knop in het patiënt- en koppeldossier wilt hebben van de linker tabel (“Meer acties uitklappen”) naar de rechter tabel (“Actieknoppen”).
  3. Sleep de acties die je in het dropdownmenu in het patiënt- en koppeldossier wilt hebben van de rechter tabel (“Actieknoppen”) naar de linkertabel (“Meer acties uitklappen”).
  4. Wijzig de volgorde waarin de knoppen in het dossier worden weergegeven door op de naam van de actieknop te klikken en deze naar een andere plaats in de lijst te slepen.

Wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je een patiënt- of koppeldossier opent nadat je de actieknoppen hebt aangepast, zal je zien dat je nieuwe instellingen meteen zijn doorgevoerd.

Meer hierover

Waar is de knop “Acties terugzetten naar standaard” voor?

De standaardrij actieknoppen in patiënt- en koppeldossier is als volgt:

1. Consult
  2. Afspraak
  3. Product
  4. Etiket
  5. Gewicht
  6. Visiteformulier
  7. Logboek
  8. Telefoon
  9. Taak
  10. Notitie
  11. Combi-protocol
  12. Prijsindicatie

Op het moment dat je wijzigingen aanbrengt zoals uitgelegd in het stappenplan hierboven, verandert de weergave en/of volgorde in de patiënt- en koppeldossiers. Als je op de knop Acties terugzetten naar standaard klikt, worden de actieknoppen en hun volgorde teruggezet naar de standaard, zoals hierboven vermeld.

Waar is de knop “Alles terugzetten naar standaard” voor?

Deze pagina ( > Gebruikersinstellingen > Instellingen Patiënt en Koppeldossiers) toont de instellingen voor de actieknoppen en de filterinstellingen van je patiënt- en koppeldossiers. Als je op Alles terugzetten naar standaard klikt, worden zowel de actieknoppen als de filterinstellingen teruggezet op hun standaardwaarden.