Hoe pas ik de standaardweergave aan van een patiëntdossier of koppeldossier?

Het is mogelijk om de standaardweergave van patiëntdossiers en koppeldossiers in Animana aan te passen naar jouw voorkeur, door de filteropties van deze dossiers anders in te stellen. Dit artikel legt uit hoe je de filterinstellingen aanpast voor jouw gebruikersaccount.

Stappenplan

This is box title
De wijzigingen die je doet, zijn alleen voor jouw persoonlijke gebruikersaccount en hebben dus geen invloed op andere accounts.
  1. Ga naar cog > Gebruikersinstellingen > Instellingen patiënt- en koppeldossiers.
  2. Vink in de sectie “Filterinstellingen” de vakjes aan voor de filters die je altijd actief en zichtbaar wilt hebben in de dossiers die jij bekijkt.
  3. Verander de volgorde waarop de filters in het dossier worden getoond, door aan de rechterkant op te klikken en het filter te verslepen naar een andere plaats in de lijst.

Wijzigingen worden automatisch opgeslagen. Als je vervolgens een patiënt- of koppeldossier opent, zul je zien dat je voorkeursinstellingen meteen zijn doorgevoerd.

Meer hierover

Wat doet de knop “Filters terugzetten naar standaard”?

De standaardinstelling van patiëntdossiers en koppeldossiers is als volgt:

• er zijn geen filters geselecteerd (alle items worden getoond)
  • de volgorde van de filters is: producten – afspraken – gewicht – telefoon – brieven – e-mails – herinneringen – notities – bijlagen – diagnoses – prijsindicaties – protocollen – overige

Op het moment dat je wijzigingen hebt gemaakt, verandert de weergave en/of volgorde. Als je dan op de knop Filters terugzetten naar standaard klikt, worden de filters en de volgorde teruggezet naar de standaardinstelling, zoals hierboven vermeld.

Waar is de knop “Alles terugzetten naar standaard” voor?

Deze pagina ( > Gebruikersinstellingen > Instellingen Patiënt en Koppeldossiers) toont de instellingen voor de actieknoppen en de filterinstellingen van je patiënt- en koppeldossiers. Als je op Alles terugzetten naar standaard klikt, worden zowel de actieknoppen als de filterinstellingen teruggezet op hun standaardwaarden.