Hoe kan ik de agenda uitprinten?

Het is mogelijk om de agenda in Animana uit te printen.

Stappenplan

1. Klik in de menubalk op om naar de agenda te gaan.
  2. Klik op de agendagroep die uitgeprint moet worden. Agendagroepen zijn de tabbladen in de agenda.
  3. Klik vervolgens linksboven op om de agenda als lijst te zien.

4. Klik rechtsboven op om de afspraken uit te printen.

Meer hierover

Is het mogelijk om de afsprakenlijst te filteren?

Ja, dit is als volgt mogelijk :

1. Klik vanuit de agenda op  om de afsprakenlijst op te roepen.
  2. Bovenaan het scherm kunnen filters worden toegepast:
    • Allereerst is het mogelijk om een datumbereik in te voeren. Pas de datum in het veld aan of klik op het kalendericoon achter elk datumveld om een datumbereik op te geven.
    • Ten tweede is het mogelijk om alleen de afspraken van een specifieke agendagroep op te vragen (dit zijn de tabbladen in de agenda). Selecteer een agendagroep in het dropdown-menu.
    • Ten derde is het mogelijk om alleen de afspraken van een specifiek agendaboek op te vragen (dit zijn de kolommen in de agenda). Selecteer een agendaboek in het dropdown-menu.
  3. Klik op Filter toepassen.
  4. Klik rechtsboven op om de afspraken uit te printen.