Hoe kan ik IDEXX referentie laboratoriumresultaten koppelen aan een patiënt?

In Animana is het mogelijk om laboratoriumtesten aan te vragen bij het IDEXX referentielaboratorium. Dit artikel zal uitleggen hoe de laboratoriumresultaten vervolgens opgevraagd kunnen worden.

Voordat u begint

Dit is de box-titel

Voor het koppelen van resultaten aan een patiëntdossier heeft u een VetConnect Plus (VCP) account nodig. Deze dient eerst gekoppeld te worden aan Animana voordat u verder gaat met deze instructies. Lees meer hier over het koppelen van uw VCP account met Animana.

Stappenplan

Zodra een resultaat van het referentielaboratorium beschikbaar is gemaakt, ontvangt u een e-mail van IDEXX VetConnect.

1. Ga naar  > Laboratoriumuitslagen.
  2. Pas indien nodig het datumbereik aan:

Tussen de start- en einddatum mag maximaal 30 dagen zitten, anders kan Animana geen resultaten tonen.

3. Klik op Filter Toepassen.
  4. De beschikbare resultaten komen nu tevoorschijn:

5. Klik aan de rechterzijde op het koppel -icoon.
  6. Vul hier de naam van de cliënt in:

7. Selecteer de patiënt in het dropdown-menu:

8. Klik op Link.

9. De uitslag zal nu te zien zijn in het patiëntdossier.