Hoe kan ik het blauwe vraagteken in Animana krijgen?

In Animana kunt u hulp en begeleiding krijgen terwijl u de software gebruikt. Het verkrijgen van hulp of begeleiding gebeurt door op het blauwe vraagteken te klikken rechtsonder in beeld. Echter, in sommige gevallen kan het zijn dat dit vraagteken niet zichtbaar is. Dit artikel legt uit welke stappen je kunt ondernemen om het vraagteken weer terug te krijgen.

Voordat je begint

Let op dat het blauwe vraagteken alleen tevoorschijn komt voor Engelse, Nederlandse en Duitse Animana accounts.

Stappenplan

Klik op één van de volgende vakken om de instructies te zien die van toepassing zijn op jouw situatie:

1. Klik rechtsbovenin op de drie puntjes.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Typ het volgende in in de zoekbalk: “Site-instellingen”:

4. Klik op Site-instellingen.

5. Klik op Cookies en sitegegevens.

6. Klik onderaan de pagina op Toevoegen (onder het kopje “Toestaan”):

7. Typ [*.]walkme.com in het tekstveld
  8. Klik op Toevoegen.

9. Sluit nu de browser.
  10. Open de browser en log in op Animana, het blauwe vraagteken moet nu weer tevoorschijn komen.
  1. Klik op de drie streepjes rechtsbovenin van de browser.
  2. Klik op Opties.
  3. Klik op Privacy & Beveiliging.

4. Klik Toestemmingen Beheren onder het kopje “Cookies en websitegegevens”.

5. Typ https://walkme.com in het tekstveld.
  6. Klik op Toestaan.

7. Sluit de browser.
  8. Open de browser en log in op Animana. Het blauwe vraagteken komt nu tevoorschijn.