Hoe kan ik het blauwe vraagteken in Animana krijgen?

Animana maakt gebruik van technologie om hulp en begeleiding te bieden tijdens het gebruik van de software. Die begeleiding kan worden gebruikt door op het blauwe vraagteken in de rechterbenedenhoek te klikken. Echter, in sommige gevallen kan het zijn dat dit vraagteken niet zichtbaar is. Dit artikel legt uit welke stappen je kunt ondernemen om het vraagteken weer terug te krijgen.

Voordat je begint

This is box title

Let op dat het blauwe vraagteken alleen tevoorschijn komt voor Engelse, Nederlandse en Duitse Animana accounts.

Stappenplan

Klik op één van de volgende vakken om de instructies te zien die van toepassing zijn op jouw situatie:

Instructies voor Chrome
  1. Klik rechtsbovenin op de drie puntjes.
  2. Klik op Instellingen.
  3. Typ in de zoekbalk: “Cookies en andere ”.
  4. Klik in de zoekresultaten op “Cookies en andere sitegegevens”.

5. Klik bij het hoofdstuk “Aangepast gedrag” achter “Sites die altijd cookies mogen gebruiken” op Toevoegen.

6. Typ of kopieer [*.]walkme.com in het tekstveld.

7. Klik op Toevoegen.

8. Sluit nu de browser.

9. Open de browser en log in op Animana, het blauwe vraagteken komt nu tevoorschijn.

Instructies voor Firefox
  1. Klik op de drie streepjes rechtsbovenin van de browser.
  2. Klik op Opties.
  3. Klik op Privacy & Beveiliging.

4. Klik Toestemmingen Beheren onder het kopje “Cookies en websitegegevens”.

5. Typ https://walkme.com in het tekstveld.
  6. Klik op Toestaan.

7. Sluit de browser.
  8. Open de browser en log in op Animana. Het blauwe vraagteken komt nu tevoorschijn.