Hoe maak ik een combi-protocol?

Animana biedt de mogelijkheid om protocollen te combineren met combi-producten om een zogenaamd “combi-protocol” te maken. Met deze functie kun je een protocol koppelen aan een combi-product en het als een compleet pakket gebruiken in een patiëntdossier. Dit is handig als je bepaalde procedures in de praktijk wilt standaardiseren. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een combi-protocol kunt maken.

Voordat je begint

This is box title
  • Combi-protocollen moeten eerst worden ingeschakeld door ons Customer Support team.
  • Let op: voordat je verder kunt gaan, moet je een combi-product en een protocol hebben aangemaakt. Zie de Gerelateerde artikelen voor meer informatie.
  • Om combi-protocollen toe te kunnen voegen, heb je de juiste rechten nodig. Toegangsrechten kunnen door de beheerder worden aangepast in cog > Algemene Instellingen > Beheer Toegangsrollen.

Stappenplan

1. Ga naar cog> Algemene instellingen > Combi Protocol.
  2. Klik bovenaan op de knop Nieuw.
  3. Geef dit nieuwe combi-protocol een naam in het veld “naam”.
  4. Vul in het veld “product” de naam van het combi-product toe. Voer een dubbele spatie in om de bestaande combi-producten te zien.
    This is box title
    Kun je niets selecteren? Dan is er waarschijnlijk nog geen combi-product aangemaakt in jouw account. Zie de Gerelateerde artikelen voor meer informatie.
  5. In het veld “protocol” typ je de naam van het protocol dat aan het combi-product moet worden gekoppeld. Voer een dubbele spatie in om de bestaande protocollen te zien.
    This is box title
    Kun je niets selecteren? Dan is er waarschijnlijk nog geen protocol aangemaakt in jouw account. Zie de Gerelateerde artikelen voor meer informatie.
  6. Selecteer bij “dier categorie” voor welk diertype dit combi-protocol bedoeld is.
  7. Vul in het veld “beschrijving” extra informatie toe indien gewenst. Dit veld is niet verplicht.
  8. Wil je dat het bij gebruik van dit combi-protocol mogelijk is om een PETscan diagnose te selecteren zodra het protocol aan een patiëntdossier wordt toegevoegd, klik dan bij “diagnosecode” op plus button
  9. Klik op Opslaan.

De pagina wordt vernieuwd en toont je zojuist aangemaakte combi-protocol in de lijst.