Hoe stel ik een herinnering in op een product?

Animana maakt het mogelijk om uw klanten automatisch te herinneren aan een product of behandeling. Bijvoorbeeld wanneer u een jaarlijkse vaccinatie toevoegt aan het patiëntdossier, wordt binnen een jaar automatisch een herinnering gemaakt met een vervaldatum. Om optimaal gebruik te maken van de herinnerfunctie is het van belang dat herinneringen op de juiste manier aan de producten zijn gekoppeld. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een herinnering voor een product kunt instellen.

Voordat u begint

This is box title
  • U heeft de bevoegdheid nodig om producten te kunnen bewerken. Deze toegangsrol kan worden toegewezen via   Algemene Instellingen > Beheer Toegangsrollen.
  • Zorg er verder voor dat, voor automatisch herinneren, de herinnergroepen en de notificaties zijn aangemaakt.

Stappenplan

1. Ga naar  > Producten > Producten.
  2. Zoek het product waaraan u een herinnering wilt toevoegen en klik op het product om de details te openen en het product te wijzigen.
  3. Klik op de tab Herinnering.
  4. Klik Nieuw.

5. Voer de herinnerperiode in “herinneren na”. Dit is het aantal dagen na de datum waarop het product opnieuw moet worden verkocht. In dit voorbeeld betekent het dat de vaccinatie binnen één jaar (365 dagen) herhaald zal worden.

6. Voer het ”herinnertype” in door een keuze te maken uit het keuzemenu. Het herinnertype wordt getoond in het patiëntdossier en bij handmatig herinneren kan hierop gefilterd worden.
  7. Voeg de tekst toe die u wilt weergeven in het patientdossier  toe in het veld “herinnertekst”. Houd er rekening mee dat de informatie uit dit veld wordt gebruikt in herinner templates zoals brieven en e-mails.
  8. Selecteer een “herinnergroep” uit het keuzemenu. Voor het automatiseren van deze herinnering is dit een verplicht veld. Een herinnergroep bepaalt welke productherinneringen andere mogen overschrijven. Lees hieronder meer over het aanmaken van herinnergroepen bij Gerelateerde Artikelen.
  9. Selecteer een “notificatie” uit het keuzemenu. Voor het automatiseren van deze herinnering is dit een verplicht veld. Een notificatie is een melding die bepaalt hoe vaak, op welk moment en in welke vorm  herinneringen worden verzonden. Lees hieronder meer over het aanmaken van notificatie instellingen bij Gerelateerde Artikelen.
  10. Klik Opslaan.

Tip: Het is mogelijk om meerdere herinneringen te koppelen aan hetzelfde product. Bijvoorbeeld bij een middel met meerdere herhalingen kunt u zowel een herinnering van 60 als 90 dagen toevoegen. Verder kan er ook een aankoopherinnering worden toegevoegd.