Hoe voeg ik content uit de Veterinary Content Cloud toe aan de content designer?

IDEXX Animana geeft leveranciers in de veterinaire industrie de mogelijkheid om hun informatieve content digitaal in IDEXX Animana ter beschikking te stellen. Dierenartspraktijken kunnen deze content gebruiken voor de communicatie met hun cliënten. Deze content is beschikbaar via de Veterinary Content Cloud; dé plaats om stukken content te laden in de Content Designer om ze vervolgens te personaliseren en versturen. Dit artikel geeft instructies hoe je deze content toe kunt voegen aan je Animana account.

Voordat je begint

• De meestgestelde vragen over de Veterinary Content Cloud zijn terug te vinden op deze pagina.
  • De inhoud van alle content is gecontroleerd en goedgekeurd door de aanbieder van deze content. Eventuele wijzigingen die je aanbrengt in het stuk content zijn niet goedgekeurd door de afzender. Je moet bevestigen dat je hier kennis van hebt genomen. Bij het downloaden zie je een pop-up met een melding hiervan. Wanneer je niet akkoord gaat, keer je terug worden naar het eerste menu van de Veterinary Content Cloud.

Stappenplan

1. Ga naar cog> Algemene instellingen > Content Designer.
  2. Klik onderaan de lijst op het plus icoon.

3. Klik op het Veterinary Content Cloud icoon:

4. Klik op een van de aanbieders om diens beschikbare stukken content in te zien:

5. Klik op een link om die content toe te voegen:

6. Lees de melding goed door en klik op Akkoord (indien je akkoord bent en door wilt gaan).

7. De content wordt automatisch toegevoegd:
  8. Vul het veld “naam” in.
  9. Selecteer de juiste “categorie” en “context”.

Weet je niet welke categorie en context je moet selecteren, lees dan dit artikel.
  10. Klik onderaan de pagina op Opslaan.

Meer hierover

Veterinary Content Cloud logo is niet zichtbaar

De Veterinary Content Cloud is alleen zichtbaar voor degenen die toegang hebben tot de Content Designer in Animana. Mocht het logo niet zichtbaar zijn op deze pagina EN het blauwe vraagteken rechtsonder in Animana is niet zichtbaar, doorloop dan de instructies in dit artikel.

Is het blauwe vraagteken in Animana wel zichtbaar, maar zie je het logo van de Veterinary Content Cloud niet, dan kan het heel goed zijn dat je gebruik maakt van de oude Content Designer. Neem contact op met ons Customer Support team om de nieuwe Content Designer te activeren.