Hoe voeg ik content uit de Veterinary Content Cloud toe aan de content designer?

IDEXX Animana geeft leveranciers in de veterinaire industrie de mogelijkheid om hun informatieve content digitaal in IDEXX Animana ter beschikking te stellen. Dierenartspraktijken kunnen deze content gebruiken voor de communicatie met hun cliënten. Deze content is beschikbaar via de Veterinary Content Cloud; dé plaats om stukken content te laden in de Content Designer om ze vervolgens te personaliseren en versturen. Dit artikel geeft instructies hoe je deze content toe kunt voegen aan je Animana account.

Voordat je begint

This is box title
  • De meestgestelde vragen over de Veterinary Content Cloud zijn terug te vinden op deze pagina.
  • De inhoud van alle content is gecontroleerd en goedgekeurd door de aanbieder van deze content. Eventuele wijzigingen die je aanbrengt in het stuk content zijn niet goedgekeurd door de afzender. Je moet bevestigen dat je hier kennis van hebt genomen. Bij het downloaden zie je een pop-up met een melding hiervan. Wanneer je niet akkoord gaat, keer je terug naar het eerste menu van de Veterinary Content Cloud.

Stappenplan

1. Ga naar cog> Algemene instellingen > Content Designer.
  2. Klik onderaan de pagina op .
  3. Klik aan de rechterzijde op het blauw met witte Veterinary Content Cloud icoon.
  4. Er opent zich een pop-upscherm. Klik op de naam van de aanbieder waar je content van wilt bekijken.
  5. Klik in het volgende scherm op de titel van de brief die je wilt toevoegen.
  6. Lees de melding in het volgende scherm en geef aan of je Akkoord bent of niet.
  7. Als je akkoord hebt gegeven in de vorige stap, wordt de content automatisch toegevoegd:
  8. Vul bovenaan in het veld “naam” de naam van de brief of e-mail in. Deze naam wordt nergens geprint en is alleen zichtbaar in Animana.
  9. Selecteer de juiste “categorie” en “context”.

This is box title
    Weet je niet welke categorie en context je moet selecteren, lees dan dit artikel.
  10. Klik onderaan de pagina op Opslaan.

Meer hierover

Help! Het Veterinary Content Cloud logo is niet zichtbaar?

De Veterinary Content Cloud is alleen zichtbaar voor degenen die toegang hebben tot de Content Designer in Animana. Mocht het logo niet zichtbaar zijn op deze pagina EN het blauwe vraagteken rechtsonder in Animana is niet zichtbaar, doorloop dan de instructies in dit artikel.

Is het blauwe vraagteken in Animana wel zichtbaar, maar zie je het logo van de Veterinary Content Cloud niet, dan kan het heel goed zijn dat je gebruikmaakt van de oude Content Designer. Neem contact op met ons Customer Support team om de nieuwe Content Designer te activeren.