Hoe zoek ik een cliënt in Animana?

Cliënten en patiënten zoeken is een van de basisfunctionaliteiten in Animana. De zoekfunctie staat tevens zoeken op dierenartsen en leveranciers toe. Dit artikel is toegespitst op het zoeken naar cliënten in Animana.

Stappenplan

Na inloggen in Animana is bovenaan het scherm de zoekbalk altijd zichtbaar.

1. Door te klikken op het pijltje aan de rechterzijde, komt een lijst met zoekfilter opties tevoorschijn:  Zorg ervoor dat Cliënt is geselecteerd, zodat Animana weet dat er in de contactendatabase gezocht moet worden op actieve cliënten die aan de zoekterm(en) voldoen. Als er gezocht wordt naar een inactieve cliënt, verander de zoekoptie dan naar Cliënt Inactief. eef een zoekterm in en druk op Enter of klik op Client.
  2. Animana toont de lijst met cliënten die aan de zoekterm(en) voldoen:
    This is box title
    Let op: wanneer u in stap 1 als zoekfilter ‘Adres’ heeft geselecteerd, doorzoekt u uw gehele cliëntendatabase, dit omvat ook de adressen van inactieve cliënten.

Meer hierover

Welke specifieke velden worden doorzocht wanneer ik zoek op “cliënt”?

Wanneer er in de contactendatabase gezocht wordt op cliënten, zoekt Animana naar de opgegeven zoekterm in een van de volgende velden binnen de cliëntdata:

• Voornaam (zoals vermeld in Cliëntdata > hoofdtabblad)
    • Tussenvoegsel (zoals vermeld in Cliëntdata > hoofdtabblad)
    • Achternaam (zoals vermeld in Cliëntdata > hoofdtabblad)
    • E-mail (zoals vermeld in Cliëntdata > hoofdtabblad)
    • UBN nummer (zoals vermeld in Cliëntdata > hoofdtabblad)
    • Waarschuwing (zoals vermeld in Cliëntdata > subtabblad Info)
    • Cliëntcode (zoals vermeld in Cliëntdata > subtabblad Info)