IDEXX Animana en VoIP veelgestelde vragen

IDEXX Animana is een samenwerking aangegaan met verschillende VoIP aanbieders om deze nieuwe functionaliteit te ondersteunen. Je kunt nu direct toegang krijgen tot het juiste cliëntdossier door simpelweg de telefoon op te nemen – dit bespaart je tijd en waarborgt een goede klantervaring. Als je klant bent van een ondersteunde VoIP aanbieder kun je deze functie in compatibele software (van derden) activeren. Dit artikel beantwoordt veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Waar staat VoIP voor?

A. Het staat voor Voice Over Internet Protocol. Dit betekent dat je telefoongesprekken over het internet plaatsvinden.

Hoe werkt dit?

A. Deze functionaliteit werkt via software van derden. De software moet compatibel zijn en wordt geïmplementeerd en ondersteund door een gespecialiseerde VoIP aanbieder.

Werkt deze ontwikkeling via de API?

A. Nee, deze functionaliteit werkt niet via een API.

Help! Deze functionaliteit is ingesteld maar volgens mij werkt het niet goed. Wat moet ik doen?

A. Deze functionaliteit werkt via software van derden, aangeleverd door je VoIP aanbieder. Gelieve dus contact op te nemen met je VoIP aanbieder voor verdere hulp.