Hoe geef ik een éénmalige korting bij het verkopen van een product?

Soms wil je een éénmalige korting geven aan een cliënt/patiënt. Dit artikel legt uit hoe je dit kunt doen.

Voordat je begint

This is box title
Voor het geven van kortingen heb je de juiste toegangsrol nodig. Toegangsrollen kunnen door de beheerder worden aangepast in  > Algemene Instellingen > Beheer Toegangsrollen.

Stappenplan

1. Klik in het cliëntdossier of patiëntdossier op de knop Product.

2. Zoek het gewenste product op en klik deze aan.
  3. Vul het gewenste kortingspercentage in.
    This is box title
    In dit voorbeeld geven we 50% korting op een consult. Het consult kost voor deze cliënt nu dus éénmalig €20,00.

3. Klik op Toevoegen.

Meer hierover

Hoe wordt de korting weergegeven op de factuur?

Wanneer je de factuur opent in het cliëntdossier, wordt de korting op je scherm als volgt weergegeven:

Wanneer je de factuur afdrukt (of per e-mail verstuurt), wordt de korting als volgt weergegeven: