Menubalk

De menubalk heeft vier gedeeltes.

1. Het donkergrijze gebied waarin het IDEXX Animana logo staat; dit logo is vanaf heden de ‘knop’ om naar de start pagina te gaan. Verder bevinden zich hier het zoekveld en de icoontjes voor de verschillende menu’s: Nieuwe Client, Verkoop, Agenda, Werklijst en Extra.
  2. De blauwe balk eronder zal in de toekomst gebruikt gaan worden om het menupad weer te geven waar u zich bevindt. Bijvoorbeeld: Extra > Financieel > Saldibalans
  3. In de rechter bovenhoek ziet u de naam van de ingelogde gebruiker en de locatie waarop is ingelogd. De achtergrondkleur is die van de gebruiker en kan gewijzigd worden in de Gebruikersgegevens. Door op de gebruikersnaam of de locatienaam te klikken kan gewisseld worden naar een andere.
  4. Onder de gebruiker/locatie staat een aantal icoontjes: Web Agent verbinding (rood indien geen verbinding), Berichten (rood indien er nieuwe berichten zijn), Laboratorium resultaten (rood indien er nieuwe resultaten zijn), Help, Instellingen en Uitloggen.

Algemene instellingen en Gebruikersinstellingen

Deze twee menu’s hangen niet langer onder het Extra menu, maar bevinden zich tussen het Help icoon en het Uitloggen icoon. Als u op het Instellingen icoontje klikt, dan verschijnen er twee keuzes: Algemene instellingen en Gebruikersinstellingen. Als u een van deze kiest, dan komt u in het gebruikelijke menu uit.

Gebruikers- en locatiewissel

Om van gebruiker te wisselen klikt u op de gebruikersnaam, waarna een lijst met beschikbare gebruikers verschijnt. Hetzelfde geldt voor de locaties indien u meerdere locaties heeft.

Bijgewerkt op 17 mei 2022