Nieuwe product component (NPC)

De NPC wordt ontwikkeld om andere nieuwe functionaliteiten binnen Animana te ondersteunen. Op deze pagina wordt een preview getoond zodat u alvast kunt zien hoe het eruit zal komen te zien. We zullen u informeren als de NPC in gebruik wordt genomen.

Wanneer de knop Product in het patient dossier wordt aangeklikt, dan zult u het volgende scherm gaan zien:

Door een spatie in te geven bij “zoek producten” wordt de volledige productenlijst zichtbaar. Bij “filter op” kan een productgroep geselecteerd worden.

De autocomplete functie van het zoekveld is verbeterd.

Na het selecteren van het gewenste product zal het product in het kort getoond worden:

Door te klikken op    links van de productnaam, vouwt het scherm uit voor enkele extra details:

Door te klikken op Toon alles worden alle velden getoond:

Na Toevoegen wordt het volgende scherm getoond:

Na klikken op Preview Factuur zal alles getoond worden zoals u gewend bent.

Tip: Voor het openen van ongefactureerde producten gebruikt u het beste het tabblad Factuur (via het patient dossier zijn veel meer stappen nodig!).