Verwijderen condoleance herinneringen

Condoleances kunnen in één keer voor een gegeven periode verwijderd worden.

Ga hiervoor naar menu werklijst > herinneringen en kies de volgende instellingen:

• herinner per: selecteer de optie verwijderen herinneringen
  • periode: kies de periode van de condoleances die u wilt verwijderen
  • herinner type: kies condoleance
  • aantal keer herinnerd: leeg laten
  • diersoort: kies alle
  • Selecteer daarna alles door een vink te plaatsen in het bovenste selectie vakje.
  • Verwijder de geselecteerde herinneringen door op de verwijder knop te klikken. Deze staat helemaal onderaan.