Besöksblankett produktionsdjur

Besöksblanketten för flera produktionsdjur kan skapas:

1. Besöksblankett för flera produktionsdjur skapas via kundjournalen. Klicka på knappen produktionsdjur besöksblankett. Notera att besök gällande ett enstaka djur normalt skapas utifrån det djurets journal.
  2. Överst på blanketten finns generell information som gäller alla djur.
    besöksblankett
  3. Den nedre delen gäller specifik information om varje djur, grupp eller besättning. Alla djur/grupper eller besättningar som kunden har visas. Klicka på den/de aktuella för att visa eller dölja fälten. Du kan också ta bort ett djur, grupp eller besättning från blanketten genom att klicka på papperskorgens symbol. Du kan lägga till produkter till varje enskilt djur, grupp eller besättning genom att göra en sökning, använd minst tre karaktärer för att sökningen ska aktiveras och du visas sökträffar.
  4. Allt du skriver in på besöksblanketten kommer sen att kunna ses i djurens, gruppernas eller besättningarnas egna journaler.

NOTERA: att häst som skapas som produktionsdjur fr o m version 2.11 automatiskt får en egen patientjournal.