Ny produktfunktion

Den nya produktfunktionen har blivit skapad för att underlätta andra nya funktioner i Animana. Här kan du få en förhandstitt på den kommande funktionen. När du klickar på knappen produkt i patientjournalen kommer du att visas detta fönster:

När du böjar skriva i sökfältet visas hela listan med tillgängliga produkter. Du kan filtrera genom att ange en produktgrupp. Autofuktionen i fältet har förbättrats. När du valt en produkt ser du denna översikt:  Klicka på   -ikonen för att se produktspecifikationen:

När du klickar på Visa full översikt kommer du att visas komplett information om produkten:

Klicka sedan på Lägg till:

När du klickat på Förhandsgranska faktura kommer du att kunna känna igen produktvisningen sen innan. TIPS: vill du se öppna debiteringar klickar du på flik Faktura .