Wat spijtig dat je een fout hebt ervaren

De meeste fouten in Animana kunnen snel worden opgelost door de onderstaande stappen te volgen; probeer deze dus eerst voordat je contact opneemt met Customer Support.

1. Probeer het nogmaals. Klik op de terugknop van je browser en probeer dezelfde actie opnieuw.
  2. Probeer verschillende opties (indien van toepassing). Klik op de terugknop van je browser en verander de criteria – bijvoorbeeld een kleiner datumfilter of een andere cliënt of patiënt.
  3. Controleer de Animana statuspagina. Misschien heb je een probleem gevonden waar we al aan werken – klik hier om de statuspagina te openen in een nieuw tabblad.
  4. Neem contact op met Customer Support. Vervelend als je tot hier bent gekomen; het is waarschijnlijk tijd om contact op te nemen met ons Customer Support team:
    De lokale tijd van onze support is 2:35pm (Europe/Amsterdam), support is momenteel beschikbaar. Als je buiten onze openingstijden (ma-vr 09:00 tot 17:30 uur) kritieke problemen ondervindt met Animana, vul dan een noodhulpformulier in.

E-mail: idexx-animana-support-nl@idexx.com
    Telefoon: 070-7007033