Hoe kan ik de laboratoriumresultaten van VetConnect Plus zien in Animana?

Wanneer de juiste VetConnect Plus gegevens worden gebruikt in Animana, krijgt u de gelegenheid om de laboratoriumresultaten te openen en te bekijken vanuit het patiëntdossier. Dit artikel zal uitleggen hoe u deze gegevens kunt vinden.

Voordat u begint

• Voordat de instructies van dit artikel gevolgd worden, dienen eerst alle VetConnect Plus inloggegevens in Animana te staan. Klik hier voor meer informatie.
  • Let op dat de resultaten vanuit VetConnect Plus niet direct gekoppeld worden aan een patiëntdossier, u dient deze handmatig te koppelen aan een patiënt. Klik hier voor meer informatie.

Stappenplan

1. Open een patiëntdossier.
  2. Zoek de regel met de testresultaten en klik aan de rechterzijde op VCP.
  3. Klik vervolgens op Uitslagen om de resultaten te zien.

4. VetConnect Plus zal nu openen en de resultaten tonen: