Hoe koppel ik mijn VetConnect Plus account met IDEXX Animana?

IDEXX Animana maakt gebruik van een integratie met VetConnect Plus (VCP) – waardoor u in staat bent om laboratoriumresultaten in te zien via een patiëntdossier. Dit artikel legt uit hoe uw VCP account gekoppeld kan worden aan IDEXX Animana.

Voordat u begint

• Voordat u doorgaat, heeft u de inloggegevens nodig van uw VetConnect Plus account. U kunt hier een account aanvragen.
  • Alleen gebruikers met beheerdersrechten hebben de mogelijkheid om de VCP gegevens in Animana te zetten.
  • Voor het volgen van deze instructies heeft u slechts één gebruikersnaam en wachtwoord van VCP nodig. Ook al maakt u gebruik van meerdere locaties in uw Animana account.
  • Indien u meerdere locaties heeft, die allen gebruik maken van VCP, neem dan contact op met het support team.

Stappenplan

1. Ga naar  > Algemene Instellingen > VetConnect PLUS.
  2. Onderstaande gemarkeerde velden moeten worden ingevuld:

De velden moeten als volgt ingevuld worden:

VeldnaamOmschrijving
    VetConnect Plus gebruikersnaamVul hier de gebruikersnaam in die wordt gebruikt om in te loggen op VetConnect Plus.
    VetConnect Plus wachtwoord
    Vul hier het wachtwoord in dat wordt gebruikt om in te loggen op VetConnect Plus.
    Lab klantnummerHet Lab klantnummer kan gevonden worden op een bestelformulier of factuur van het referentielaboratorium:

Wachtwoord verstrekt door IDEXX-laboratorium
    Dit nummer kan gevonden worden op een IDEXX Diagnostiek factuur:

3. Klik op Opslaan.

Als alles correct is ingevuld, ziet het bovenstaande voorbeeld er als volgt uit in Animana:

Meer hierover

Hoe weet ik of alles goed is ingesteld?

Vanaf het moment dat de gegevens zijn ingevuld, kunt u een controle uitvoeren door een patiëntdossier te openen waar al een resultaat van VetConnect Plus aan gekoppeld is. In het dossier zal een resultaat vermeld staan met daarin een link naar VetConnect Plus:

Klik eenmaal op de link en klik vervolgens op Uitslagen. Als de website van VetConnect Plus in een nieuw venster opent, is alles goed ingesteld. Anders zal er een foutmelding tevoorschijn komen. Neem bij een foutmelding contact op met ons Customer Support team.