Hoe kan ik mijn openstaande debiteuren op een specifieke datum zien?

Vooral aan het einde van een boekjaar is het nodig om het totaalbedrag van je openstaande debiteuren te weten. Dit artikel legt uit hoe je je openstaande debiteurenstand op een specifieke datum kunt vinden.

Voordat je begint

This is box title
Voor het inzien van je debiteuren heb je de juiste toegangsrol nodig. Toegangsrollen kunnen door de beheerder worden aangepast in  > Algemene Instellingen > Beheer Toegangsrollen..

Stappenplan

1. Ga naar   > Financieel > Debiteuren.
  2. Klik op Verberg Filters.

3. Rechts bovenaan de pagina staat de optie ‘historie per’. Hier kies je de datum waarvan je je openstaande debiteuren wil weten. Kies de datum door:
    De datum handmatig in te voeren (dd/mm/jjjj):

Door de kalender te gebruiken:

4. Klik op Toon.
  5. Het getoonde rapport is een overzicht van de openstaande debiteuren op de gekozen datum. Onderaan het rapport staat het totaal openstaande bedrag.

6. Onderaan het rapport staan de opties om het rapport te exporteren naar Excel of PDF PDF icon.