Hoe kan ik zien op welk BTW systeem mijn Animana account staat ingesteld?

Inhoud

IDEXX Animana heeft twee BTW-systemen: een systeem gebaseerd op de factuurdatum (factuurstelsel) en een systeem gebaseerd op de betaaldatum (kasstelsel). Het verschil is het moment waarop de BTW moet worden afgedragen, dit is ofwel wanneer een factuur wordt aangemaakt, ofwel wanneer een betaling wordt ontvangen. Normaal gesproken staat uw Animana account ingesteld als BTW aangifte op basis van het factuurstelsel. Dit artikel legt uit hoe u kunt zien op welk BTW systeem uw Animana account staat ingesteld.

Stappenplan

1. Ga naar   > Algemene instellingen > Algemene instellingen
  2. Klik op het tabblad Incasso.

3. Onderaan deze pagina staat vermeld op welk BTW-systeem dit account is ingesteld.

Het is niet mogelijk om het BTW-systeem zelf aan te passen. Neem contact op met onze Customer Support als u hier veranderingen in wilt aanbrengen.

This is box title

Belangrijk: Het veranderen van het BTW-systeem heeft gevolgen voor de manier waarop uw cliënten worden gefactureerd en het moment waarop u de BTW kunt terugvragen. Neem contact op met onze Customer Support om hier nader over geïnformeerd te worden.

Bijgewerkt op 15 september 2022