Hoe pas ik mijn gebruikersgegevens aan in Animana?

Vaak is het zo dat de beheerder van je Animana account je gebruikersgegevens invult. Bepaalde gebruikersgegevens kun je zelf aanpassen. Dit artikel legt uit welke gebruikersgegevens je in Animana aan kunt passen en hoe.

Stappenplan

1. Ga naar cog> Gebruikersinstellingen.
  2. Klik aan de linkerzijde op Gebruikersgegevens.
  3. Pas de gegevens aan naar wens. Meer hierover.
  4. Klik onderaan op Opslaan.

Meer hierover

Welke velden kan ik zelf aanpassen?

Deze gebruikersvelden kunnen ingevuld of gewijzigd worden:

VeldOmschrijving
CodeDeze code wordt getoond in een patiënt- en cliëntdossier (naast onder andere visites, consulten, producten, notities) en bij taken en afspraken.
We adviseren om hier je initialen in te vullen.
UDN nummerUniek Dierenarts Nummer. Dit nummer krijg je van de KNMvD en dit wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de identificatie van nascholingen.
CIBGHet CIBG nummer is een uniek nummer voor dierenartsen en paraveterinairen. Hiermee sta je geregistreerd bij de overheid. Deze registratie is verplicht als je als dierenarts of paraveterinair werkt in Nederland. Als je nog geen CIBG nummer hebt, vraag je dit aan via www.diergeneeskunderegister.nl. Als je je CIBG nummer hier invult, wordt je nummer automatisch ingevuld als je een chip of paspoort registreert via de NDG integratie en als je een recept aanmaakt in Animana.
TitelJe aanspreektitel.
VoornaamJe voornaam.
AchternaamJe achternaam.
TaalDit is de taal waarin Animana wordt getoond.
E-mailJouw e-mailadres op de praktijk.
MobielJe mobiele telefoonnummer.
GeboortedatumJe geboortedatum.
KleurDit bepaalt jouw gebruikerskleur, de kleur die je rechtsboven in de navigatiebalk ziet als je inlogt.
AgendaboekDit is handig als je de afspraken in de agenda wilt synchroniseren op je iPhone. Meer informatie hierover is terug te vinden onder het kopje "Gerelateerde artikelen" onderaan deze pagina.
AgendagroepAls je hier een agendagroep selecteert, zie je meteen deze agendagroep zodra je de agenda opent.