Hoe verwijder / deactiveer ik automatische herinneringen?

Er zijn meerdere manieren om automatische herinneringen te verwijderen / deactiveren. In dit artikelen zullen twee verschillende methodes worden uitgelegd.

1. Uitschakelen van de taak voor alle automatische herinneringen

This is box title

Met deze methode worden alle automatische herinneringen uitgeschakeld. Doe dit alleen als u er zeker van bent en als het noodzakelijk is om alle automatische herinneringen uit te schakelen.

1. Ga naar  > Algemene instellingen > Notificatie Instellingen
  2. Verwijder het vinkje voor “taak aanzetten”:
  3. Klik Opslaan.

Wanneer het verzenden van automatische herinneringen moet worden hervat, klik in de checkbox “taak aanzetten” en het vinkje verschijnt. Nu zullen alle herinneringen die nog niet zijn verzonden, het eerstvolgende moment op het aangegeven tijdstip, worden opgenomen in de eerst volgende cyclus

2. Verwijderen automatische herinneringen voor specifieke producten

Automatische herinneringen die gekoppeld zijn aan producten verwijdert u per product. U doet dit als volgt:

1. Ga naar  > Producten > Producten.
  2. Klik op het product.
  3. Klik op de tab Herinnering:

4. Klik op de herinnerperiode om het product te wijzigen:

5. Selecteer bij notificatie een leeg veld:

6. Klik Opslaan.

De volgende keer dat dit product wordt toegevoegd aan het patiëntdossier, wordt er geen nieuwe automatische herinnering toegevoegd.

Let op, u heeft nu alleen de optie voor automatisch herinneren uitgeschakeld voor het betreffende product alle overige instellingen blijven behouden. Dit betekent dat na toevoegen van het product er nog steeds een herinnering wordt aangemaakt en getoond in het patiëntdossier.  Wanneer u op een later moment de notificatie weer toevoegt aan het product, worden deze instellingen NIET automatisch aangepast bij producten die in de tussenliggende periode zijn toegevoegd aan het patiëntdossier.

This is box title

Hiermee worden bestaande herinneringen in het patiëntendossier voor dit product niet verwijderd.