Samenvoegen cliënten

In sommige gevallen kan het nodig zijn twee of meer cliënten samen te voegen.

Wanneer bijvoorbeeld de familie Jansen twee keer voorkomt in het bestand kunt u ze beide samenvoegen tot één dossier. Eventueel aanwezige dieren worden ook gekopieerd en kunnen wanneer nodig nadien ook worden samengevoegd.

Zoek de cliënt via het standaard zoekscherm op naam en/of adres.
In het voorbeeld wordt gezocht naar Jansen wonend aan het Zandweggetje, dus jans,zand

Wanneer vervolgens op voeg cliënten samen wordt geklikt kan er gekozen worden welk van beide dossiers blijft bestaan en welke wordt gekopieerd naar het blijvende dossier.

Door nogmaals te klikken op voeg cliënten samen worden beide dossier daadwerkelijk samengevoegd.

Er gaat géén data verloren. De adressen en telefoonnummers van beide dossiers zijn op te vragen onder het tabblad cliëntdata. Daar kan eventueel overbodige data worden verwijderd.

In het cliëntdossier is in chronologische volgorde alle historie weergegeven.

Klik hier voor informatie over het samenvoegen van patiënten.